PRIVAT UNDERVISNING

Ønsker du personlig dygtiggørelse?

Målgruppe: Dette kursus henvender sig til dig, der ønsker viden om hvordan du tilrettelægger den optimale fysiske træning, som kan medvirke til en positiv udvikling af krop og psyke. 

Formål: 
Målet med træningen er at give dig praktiske værktøjer til at sammensætte optimal fysisk træning, samt at give dig en teoretisk forståelse for almindelige træningsprincipper. 

Metode: 
Kursets indhold tager udgangspunkt i forskning om træningsfysiologi. 

 
Indhold: 
o   Basal viden om træningsfysiologi 
o   Analyse: Hvilke krav stilles der idrætsudøveren 
o   Kort teori modul om kost og træningsplanlægning (hvis ønsket).
o   Træning for øget muskeludholdenhed, eksplosivitet og maksimal styrke. 

Kursusbeskrivelsen er under udarbejdelse.

Er du igang med at træne op til en idrætsprøve. fx. til politiet eller idrætsstudiet, så kan vi være behjælpelig med at give træning, fif og vejledning. Gennem træningen bliver du bedst muligt forberedt til din idrætsprøve. Kontakt os og vi er klar til at lave en solid plan sammen med dig.

Vi kan hjælpe dig med personlig udvikling. Uanset om du dyrker konkurrencegymnastik med flere træninger i ugen, eller er aktiv gymnast i en lokal forening med mindre mængde med træning.
Vi står klar til at lave en god plan for dig ift. dine behov.

Det er også muligt at være flere til en træning. Dog har vi erfaret et max 10 gymnaster er optilmalt. Således får alle mulighed for at få den optimale udbytte af træning, 
Kontakt os for mere information.

Er du en vandhund?
Elsker du at spring fra vipper, men ved faktisk ikke helt hvordan man lærer nyt?
Så kan vi hjælpe “uerfarne” vippespringere. Vi kan hjælpe med teknikker og “knowhow” ift. at lave vilde spring fra vipperne.
Det er muligt at træne fra 1, 3 og 5 meter.
Kontakt os for mere information.

Kursusbeskrivelsen er under udarbejdelse.

Vi er klar til at hjælpe dig

Tilsammen med vores uddannelser indenfor bla. pædagogik, didaktik, sundhed, anatomi og idræt kan vi med stor faglighed hjælpe dig med det, som du måtte have brug for. Sammen med dig finder vi helt sikkert frem til indholdet af den enkelte træning, eller forløb som du ønsker hjælp til. Mulighed for location er mange, da vi har diverse aftaler med sportshaller og samarbejdspartnere i hele landet.

Hvorfor privat undervisning?

Personlig dygtiggørelse går ofte hurtigere, når det er med en personlig træner. Det er også muligt at være optil 10. personer. Her er forskellige scenarier til hvorfor du kunne få gavn af privat undervisning:

– Du er startet i fitness og har ikke kendskab til maskinerne, eller du ønsker at blive motiveret under træningen.

– Du søger optagelse på fx. Idrætsstudiet eller ved politiet og du ønsker at være helt klar til den fysiske del af prøven.

– Du går på et gymnastikhold med mange gymnaster, hvor du måske føler, at du er gået lidt i stå i din spring-udvikling.

– Du synes det kunne være sjovt at kaste dig ud i vippeudspring.

– Du er/ har været sygemeldt og ved at fysisk aktivitet er godt for dig, men  du kan ikke lige overskue at lave en simpelt, men effektiv træningsplan.

Hvad siger andre om os?

Hos DGI Midtjylland Gymnastik, har vi brugt Spring og Legs kompetencer til DGI-baserede kurser, uddannelser og events. John er en fantastisk underviser og formidler, og vores kursister er meget begejstrede for ham. Vi kan kun give de bedste anbefalinger!
Maria Nøhr Laursen
Idrætskonsulent Gymnastik
Gjellerup Sdr. har flere gange brugt Spring og Leg til planlægning og gennemførsel af modtagningskurser for vores forældrehjælpere. Vi er overordentligt tilfredse med den kvalitet vi møder hos Spring og Leg. John er en fremragende instruktør, fagligt kompetent og meget behagelig at samarbejde med.
Sisse Jensen
Kursusansvarlig Gjellerup Sdr.
DGI Vestjylland Gymnastik bruger Spring og Leg som undervisere på især vores inspirationskurser indenfor børne- og springgymnastik. De kommer med en bred viden indenfor området, og er garanti for en masse brugbar viden, som kan gavne gymnastikforeningerne.
Henrik Kyhl Pedersen
Idrætskonsulent Gymnastik - Fitness

Vores målsætning

Spring og Leg – Fysisk aktivitet for alle!
Vores mål er at skabe bevægelsesglæde, læring, motivation og udvikling gennem fysisk aktivitet.
Vi arbejder med børn, unge, voksne og ældre – med og uden fysiske og psykiske udfordringer.

Info

Spring og Leg

Arnbjerg Allé 6, 8800 Viborg
Tlf.: +45 6020 6654
Mail: kontakt@springogleg.dk

CVR-nr: 35768491

Vi er også at finde på:

Copyright © 2017 Spring og Leg